Menu Sluiten

Bouwpunt Meeting 02/08/2020 gaat door – Officiële bevestiging

Vanaf 1 augustus kan men in Vlaanderen onder aangepaste omstandigheden weer atletiekwedstrijden organiseren. Het is logisch dat dit niet op alle terreinen mogelijk is. Vandaag, 1 juli, hebben we de officiële bevestiging gekregen vanuit de gemeente dat onze meeting mag doorgaan! Hou de website verder in de gaten omtrent updates & richtlijnen in aanloop naar en tijdens de wedstrijd.We verzetten ondertussen veel planningswerk om dit veilig te laten verlopen. De proeven & het uurrooster werd in dien verstande drastisch aangepast. De aangepast versie vindt u op volgende locatie. Er zal met een verplichte voorinschrijving gewerkt worden, wat maakt dat het uurrooster nog kan bijgestuurd worden. Vanaf 10 juli maakt de Vlaamse Atletiekliga zijn kalender bekend en op 13 juli worden de voorinschrijvingen geopend als alles goed verloopt.