Menu Sluiten

Bouwpunt Meeting – Algemene Informatie / Inschrijving t.e.m. 28 juli of vroeger

Beste atletiekvrienden,

Halestra AC vzw kan met veel vreugde aankondigen dat onze jaarlijkse Bouwpuntmeeting zal plaatsvinden op zondag 2 augustus 2020, op de atletiekpiste van het Sportcentrum Aalter.

Halestra AC vzw doet dit uit liefde voor de sport, want heel veel atleten hunkeren na de lange corona-lockdown immers naar wedstrijden en competitie. Uiteraard zullen alle geldende veiligheidsmaatregelen met de uiterste zorg worden toegepast.

Door de bijzondere omstandigheden ziet het programma er iets anders uit dan oorspronkelijk voorzien op onze kalender.

Aangezien we aan de “start” van het seizoen zijn hebben we meer traditionele nummers ingebouwd in het kader van de komende kampioenschappen.

We zullen werken met een vast programma (zie wedstrijdoverzicht), een deelnemerslimiet en een verplichte digitale voorinschrijving & betaling die wordt afgesloten op dinsdag 28 juli 2020 (18u00). Inschrijvingen ter plaatse op de wedstrijddag zijn NIET mogelijk.

De organisator behoudt zich het recht voor om, geheel naar eigen goeddunken, het aantal reeksen per discipline te beperken. De definitieve deelnemerslijsten worden bekendgemaakt op de website op donderdag 30 juli 2020.

Iedere deelnemer wordt geacht zich geïnformeerd te hebben over de richtlijnen op onze website beschikbaar.

Gezien de ongewone & nieuwe situatie kan het zijn dat er hier en daar mogelijks nog situaties waar we niet volledig op geanticipeerd hebben. Als club hebben we maximale inspanning gedaan om voor jullie een wedstrijd aan te bieden. Wij vragen dan ook om op uw begrip te mogen rekenen mochten er zaken niet volledig lopen zoals gewenst.

Basisregels Coronapreventie

Gelieve de basisregels rond Coronapreventie goed na te lezen op volgende locatie.

Digitale voorinschrijving (openen op 13 juli om 0.00u en lopen tegen dinsdag 28 juli om 18.00u)

Op deze locatie vind je meer informatie omtrent richtlijnen rond inschrijving & betaling. Inschrijving zelf kun je doen via volgende link: Voorinschrijving Bouwpunt Meeting.

Programma

Het programma kun je hier vinden. Definitief uurrooster & reeksindeling volgt op donderdag 30 juli 2020.

Praktische informatie