Menu Sluiten

PK Jeugd 2022

Op  zondag 21/5 trokken we met 11 jeugdatleten naar  het provinciaal kampioenschap jeugd in Sint-Niklaas. Allen slaagden ze in 2 doelen : vooreerst een top 15 plaats behalen en tevens 1 of 2 persoonlijke records neer zetten. Twee opmerkelijke prestaties  dienen we toch even in the picture te plaatsen :

Op de 150m behaalde MIN Gunnar Tytgat  een bronzen plak in een tijd van 20.05. Eveneens kon hij zich knap plaatsen voor de finale van de 80m waarin hij 6de werd. Enigszins  onverwacht ook een bronzen medaille voor PUP Wout Diependaele  met een worp van 15m16 bij het discuswerpen.

Dé pechvogel van de dag is overduidelijk Edward Sabbe ( PUP) die in èn Ver ( +20cm) èn Hockeybal ( +8.5m) zijn persoonlijke records verpulverde en hiermee lange tijd op medaillekoers zat : in beide wedstrijden werden hem die medailles ontfutseld in de laatste 5’ van de competitie. Nochtans zijn de jeugdtrainers  Fien en Johan supercontent over alle geleverde prestaties van  al de atleten op dit pk.