Menu Sluiten

Basisregels Coronapreventie

 

Wij houden eraan om als organisator van deze wedstrijd al het nodige te doen om dit evenement volgens de voorgeschreven maatregelen te organiseren. Toch is het nodig om ook op jullie verantwoordelijkheid te kunnen rekenen en daarom vragen wij u onderstaande basisregels te respecteren:

  • Blijf thuis indien je je ziek of verkouden voelt of koorts hebt
  • Hygiëneregels zijn essentieel: was en ontsmet regelmatig je handen, vermijd contact met je gezicht en geef geen handen aan derden
  • Hou zoveel mogelijk afstand van anderen. Zéér specifiek in zones van toiletten en wedstrijd omgeving (vb. reeksen)
  • Draag een mondmasker als de afstand van 1.5m niet gegarandeerd is. Het dragen van een mondmasker is een manier om de mensen rondom jou te beschermen. Uit solidariteit en beleefdheid vragen we dat je dit zoveel mogelijk aandoet.
  • Zit of sta stil rond de piste op de voorziene plaatsen, leun niet op balustrades en verplaats je enkel noodzakelijk (vb. toilet). Hou rekening met looplijnen en éénrichtingsverkeer. Volg de instructies ter plekke op.
  • Beperkt interacties buiten de eigen bubbel tot max 15 min.

Deze meeting is strikt bedoeld voor atleten. Er is immers een limiet op het aantal toeschouwers dat is toegelaten en daarom dienen er keuzes gemaakt worden. Supporters, familie, trainers worden geacht thuis te blijven. We staan voor de Cadetten, Scholieren en Junioren toe dat maximaal 1 begeleider kan aanwezig zijn vanuit transport overwegingen. Alle niet-atleten betalen 5 Euro inkom. Wij rekenen om de verantwoordelijkheid van de clubs om bij de organisatie van het vervoer hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.  Begeleiders die aanwezig zijn op de wedstrijd zullen zich verplicht moeten registreren voor hun aanwezigheid. Dit alles is in kader van de contactopsporing als verplichte maatregel vanuit de overheid. Uw gegevens worden enkel hiervoor gebruikt en eens de termijn hiervan is verstreken meteen vernietigd. Betaling en registratie gebeurt als onderdeel van de voorinschrijvingen. Niet-geregistreerde personen zullen niet toegelaten worden op het terrein.