Menu Sluiten

Richtlijnen inschrijving & betaling

 

Atleten moeten zich verplicht vooraf digitaal aanmelden via het inschrijvingsformulier. De procedure kun je hier vinden. Na het afsluiten van deze verplichte voorinschrijvingen worden de definitieve deelnemerslijsten opgemaakt door het HALE-organisatiecomité. Door de bijzondere COVID-19-maatregelen is het aantal nummers, reeksen en deelnemers gelimiteerd, alsook het aantal nummers per deelnemer. Ter info: de atletiekpiste van Aalter telt 6 banen rondom en 8 banen in de laatste rechte lijn.

Bericht voor de afstandslopers (800m – 1500m): Mogen we rekenen op enige fairplay en jullie vragen om enkel te registreren voor de wedstrijd die uw voorkeur geniet. Op die manier kunnen we, in deze uitzonderlijke corona-tijden, een maximum aantal atleten laten deelnemen aan onze meeting. Voor wie toch inschrijft voor meerdere races, zal de keuze gemaakt worden door het organisatiecomité. Haaswerk wordt daarom eveneens niet toegestaan. Met dank voor de medewerking en het begrip.

Na vrijgave van de definitieve deelnemerslijsten vragen we de geselecteerde atleten het inschrijvingsgeld over te maken op de daarvoor voorziene overschrijving van Atletiek.NU. Zowel geselecteerde als niet-geselecteerde atleten worden op de hoogte gesteld. We vragen echter ook om zelf actief naar de website te gaan vanaf 30 juli 2020.

Atleten die zonder voorinschrijving op de wedstrijd verschijnen, zullen niet toegelaten worden om deel te nemen.

Elke atle(e)t(e) is bovendien verplicht zijn/haar deelname te bevestigen op zaterdag 1 augustus of zondag 2 augustus vóór 10u via hale@atletiek.be. Hierbij geeft de atle(e)t(e) de garantie in goede gezondheid te bevinden op de dag van de wedstrijd.