Menu Sluiten

Veldloop Poperinge – Afsluiten met een aloude moddercross

Als afsluiter van het veldloopseizoen trokken we naar Poperinge. De weersvoorspellingen kwamen gelukkig niet uit zodat we toch konden genieten van een zonnetje in de Westhoek. De bodem had echter veel water gekregen wat zorgde voor een zware cross. Slechts 5 jeugdatleten namen de laatste uitdaging aan. Kangoeroe Sam liep een beloftevolle race. Lore kon een 11de plaats behalen, Wout een 9de plaats, Lore een 16de plaats en Mats behaalde met de 6de plaats zijn beste plaats van dit seizoen.
 

Verder konden onze atleten nog 2 podiums scoren in Poperinge. Yorich (Senioren) en Davy (Masters) scoorden allebei een 2de plaats. Verder was er nog een 6de plaats voor zowel Kurt (Masters) als Jens (Korte Cross). Een mooie apotheose van ons winterseizoen.
Enkele jeugdatleten trokken naar Laken voor de crosscup. Anna behaalde daar een knappe 11de plaats en Edward een 30ste plaats.