Menu Sluiten

Bouwpunt Meeting 02/08/2020 – AFGELAST

Beste atletiekvrienden,

Halestra AC vzw moet met spijt in het sporthart aankondigen dat we besloten hebben onze jaarlijkse Bouwpunt Meeting op zondag 2 augustus 2020, op de atletiekpiste van het Sportcentrum Aalter, AF TE GELASTEN.

Ondanks de innerlijke drang om alle atleten de mogelijkheid te bieden om de trainingsarbeid om te zetten in wedstrijdprikkels, dienen we op dit moment verder te kijken dan dit aspect alleen. We vinden het als bestuur, als organisatie & als mens momenteel belangrijker het maatschappelijk belang boven het sportief belang te stellen. En voor ons is het in de huidige omstandigheden niet te verantwoorden om dergelijk groot evenement te organiseren.

We wensen iedereen te bedanken voor de interesse, de inspanningen & het begrip tijdens de voorbereiding van onze meeting. We hebben er veel uit geleerd wat ons zeker zal helpen in de toekomst.

Hopende op jullie begrip & dat we jullie in de (nabije) toekomst op één van onze sportevenementen mogen ontmoeten in goede mentale en fysieke gezondheid!

Hou het veilig !!

In naam van de organisatie,

Davy Acke