Menu Sluiten

Veldloop – 12e Memorial Diederik Van Ooteghem – 44e Grote Prijs Borgonjon

   

Beste Atleten,

Deze week hebben we samengezeten rond de organisatie van de veldloop n.a.v. het draaiboek vanuit de Vlaamse AtletiekLiga (VAL). Op basis daarvan en onze eigen inzichten, hebben we besloten om de veldloop te organiseren, voorwaardelijk op basis van:

  1. Toelating lokaal bestuur om de organisatie te mogen laten doorgaan
   (cfr. CERM)
  2. Continue monitoring van de situatie rondom de cijfers en verspreiding van Covid-19

Onze drijfveer is om tegemoet te komen aan onze primaire activiteit ttz. sportieve atletiekevents organiseren. Voorinschrijvingen zullen lopen via Atletiek.NU. Hou onze website in de gaten voor verdere communicatie!

We zien hier ook een rol in het vervullen van perspectieven naar de (sportieve) bevolking i.k.v. mentale aspect. Dit betekent ook dat we alles m.b.t. nevenactiviteiten tot een minimum zullen beperken en we dus een “light” versie zullen voorzien.

 1. Het officiële programma zal gespreid worden over voor- en namiddag
 2. Er komt geen catering (drank, eten) voor toeschouwers/begeleiders & atleten
 3. Er zijn geen prijzenpakketten
 4. Er wordt niet gewerkt met plaatselijke toegangsticket verkoop. Enkel deelname via voorinschrijvingen voor atleten & vooraf aanmelding van / beperking op begeleiders & toeschouwers i.k.v. risicospreiding

Verdere informatie omtrent voorinschrijvingen, uurrooster, parcours, … volgen later. Voorinschrijvingen zullen lopen via Atletiek.NU.

Sportieve groeten en hopende dat we onze organisatie kunnen laten doorgaan.