Menu Sluiten

Interregio AC Meetjesland 23/04/2022

Op deze zonnige 2e Interregio meeting waren maar liefst 35 Halestra atleten aanwezig. In vergelijking met 2019 is dit dubbel zoveel !

Onze KAN en BEN begonnen met maar liefst 13 atleten (hoogste aantal van alle clubs). Voor velen was dit hun eerste èchte wedstrijd en iedereen genoot van zijn prestaties.

Daarna was het aan PUP en MIN om het beste van zichzelf te geven. Diverse persoonlijke records sneuvelden met als uitschieters een bronzen plak voor Edward Sabbe (ver) en een ondankbare maar verdienstelijke 4e plaats voor Hannelore De Baere op de 80 m.

Onze grote aanwezigheid als club vertaalde zich ook in het algemeen verenigingsklassement waar we een mooie 4e plaats innemen na ACMeetjesland, AC Deinze en KAAGent en vóór RC Gent, ASRieme en ASV Oudenaarde.

Een dikke proficiat voor alle atleten en een dikke merci aan de ouders, supporters, trainers en natuurlijk onze juryleden.

Het mag duidelijk zijn dat AC Halestra klaar is voor onze eigen IR meeting op zondag 8/5 waar we uiteraard alle atleten  van onze club verwachten.